Futsal: Stižu Lozničani na brazilski pogon (petak, 20.00)

Futsal ekipa Novog Pazara dočekuje Loznicu Grad 2018, u derbi utakmici petog kola Prve lige Srbije.

“Očekujem lepu i atraktivnu predstavu protiv snažnog protivnika, pune tribine i pobedu. Poslednjih godina imamo veliko rivalstvo sa Loznicom Grad 2018. Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju”, rekao je pivot Novog Pazara Elvedin Sadović.

Oba tima ostvarila su po dve pobede, remi i poraz, pa imaju po sedam bodova, koliko i kragujevački Ekonomac. To je dovoljno za deobu od trećeg do petog mesta na prvenstvenoj tabeli.

“Igrali smo bez četvorice u porazu od Vintersporta u Nišu (0:1). Promašili smo dosta šansi i primili naivan gol”, konstatovao je Sadović.

Lozničani u svojim redovima imaju Brazilce Pabla Rabiska, Jurija Madrugu i Mateusa Isajasa. Ostatalo su uglavnom aktuelni, povremeni i nekadašnji reprezentativci Srbije, među kojima su i trojica eks prvotimaca Novog Pazara (Žarko Matić, Stefan Spasić i Aleksandar Pavlović).

Novi Pazar se ove sezone okrenuo domaćim snagama, u koje svakako spadaju i trojica momaka iz Raške i Leška s dugim stažom u klubu (Milan Mutavdžić, Veroljub Vukadinović i Dušan Kostić).

Novopazarce na startu šampionata odlikuje čvrsta odbrana, uz Vintersportovu trenutno najučinkovitija u Prvoj futsal ligi Srbije.

“Ta odbrana dolazi sa iskustvom i posledica je činjenice da dugo igramo zajedno. Naravno da dosta pažnje posvećujemo i napadu. Nadam se da ćemo se baš protiv Lozničana popraviti efikasnost”, kazao je Sadović.

Novi Pazar i Loznica Grad 2018 igraju u petak od 20.00 u Sportskoj dvorani Pendik.

M. Minić

Foto: S. Župljanin

The post Futsal: Stižu Lozničani na brazilski pogon (petak, 20.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Futsal: Stižu Lozničani na brazilski pogon (petak, 20.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO