Naslovna Featured Istaknuto Fudbalski klub Novi Pazar angažovao ofanzivnog vezistu Miloša Filipovića

Fudbalski klub Novi Pazar angažovao ofanzivnog vezistu Miloša Filipovića

fudbalski-klub-novi-pazar-angazovao-ofanzivnog-vezistu-milosa-filipovica

Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je danas doskorašnjeg ofanzivnog vezistu Kolubare Miloša Filipovića, s kojim je potpisan ugovor na godinu i po.

“Filipović je i ranije bio naša želja. Radi se o jednom od tri ili četiri kapitalna pojačanja planirana tokom takmičarske pauze. Ozbiljni smo u pohodu na Evropu i nastavićemo sa aktivnostima na tržištu”, rekao je generalni sekretar Novog Pazara Fikret Međedović.

Klupski operativac naveo je da je plan da do 20. decembra i početka priprema na okupu budu svi fudbaleri, koji će od 4. februara i meča sa TSC-om probati da sa trenutne šeste pomere makar za jednu poziciju i izbore učešće na evropskoj sceni.

“Ako želimo da smo ekipa iz top pet, poželjno je da sve igrače imamo na broju do prvog okupljanja, a najkasnije do 12. januara i odlaska u Antaliju”, dodao je Međedović.

Filipović (32) je tokom jeseni za Kolubaru odigrao 16 ligaških i jednu utakmicu u Kupu Srbije, na kojima je postigao dva gola i dodao četiri asistencije.

“I pre mog dolaska u Kolubaru, pre godinu i po, u opticaju je bio Novi Pazar, kao i prošle zime. Hvala ljudima u klubu na ukazanom poverenju. Očekivanja su velika. Uz dobre igre i malo sreće, mogli bismo do pet najboljih i Evrope”, kazao je Filipović.

On je dodao da je dobro upoznat s kvalitetima novih saigrača.

“Poznajem ih većinu, a i dodatno sam se raspitao. To je jedna porodica, gde se svi uzajamno poštuju i cene. Biće mi vrlo lako da se uklopim”, ocenio je Filipović.

Pre Kolubare, Filipović je igrao za Zrinjski, Larisu, Drinu iz Zvornika, BSK Borču, Voždovac, Timok, OFK Beograd i apatinsku Mladost.

Podeli

Exit mobile version