Naslovna Vijesti Fudbalska fešta pred oko 1500 gledalaca na Gradskom stadionu

Fudbalska fešta pred oko 1500 gledalaca na Gradskom stadionu

0

Fudbalska fešta pred oko 1500 gledalaca na gradskom stadionu. Prodefilovali su mnogi igraci, svi sa istom zeljom, da zaigraju u dresu novog pazara. Poslednju rec o angažmanima svakog od njih, daće sef stručnog štaba Nebojša Vučićević kao I njegovi saradnici. Gledaoci su uživali u dobroj igri fudbalera I golovima postignutim na atraktivan I zanimljiv način.

Posebno upečatljiv utisak ostavili su omladinci fudbalskog kluba “Novi Pazar”. Oni su se nedavno izborili za plasman u društvo najboljih u toj kategoriji. Današnji dogadjaj koji se odigrao na gradskom stadionu je okarakterisan kao festival fudbala. Nebojsa Vučićević sef strucnog staba FK “Novi Pazar” komentarisao je da se danas pojavilo dosta dobrih igrača, ali dodao da će se sledeće nedelje pružiti šansa I ostalim zainteresovanim igračima.

Zbog oko sedamdeset prijavljenih igrača, možemo reći da je Novi Pazar magnet za talente, rekao je Vučićević. On je takodje pohvalio igrače kako iz prve tako I iz druge lige.

Dzevad Prekazi , proslavljeni fudbaler, takodje se danas pojavio kao gost koji ce pomoći u izboru igraca. Ovaj dogadjaj je od velike važnosti zato što se u ovoj nedelji bira pojačanje kako bi Novi Pazar mogao da se nosi sa ostalim superligašima, iako klub prati teška materijalna situacija, manifestacije ovakvog sadrzaja se organizuju upravo iz tog cilja rekao je Vučićević.

U prvoj kontrolnoj utakmici rezultat je bio 2:2, (poluvreme 2:1). Strelci su bili Zulić I Pobulić za probni tim, a Mujković i Smajović za omladinski tim FK “Novi Pazar”. U drugoj kontrolnoj utakmici konačni rezultat je bio 4:1. Strelci su za FK “Novi Pazar omladinci” su bili Hadžibulić koji je dao (1:0, 3:0), Marukić 2:0, Mihajlović 4:1. Strelac za probne igrače bio je Ivanović koji je promašio i penal.

Posting....
Exit mobile version