Naslovna Featured Istaknuto Fudbaleri Zvezde večeras protiv Kairata u LŠ

Fudbaleri Zvezde večeras protiv Kairata u LŠ

fudbaleri-zvezde-veceras-protiv-kairata-u-ls

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 20:30 sati dočekuju Kairat u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pvi meč završen je pobedom kazahstanskog tima 2:1, a trener Crvene zvezde Dejan Stanković ističe da će njegov tim u revanšu tražiti prolaz.

“Ako budemo na nivou koji se očekuje od nas, ne bi trebalo da bude problema. Izvukli smo dosta stvari iz prve utakmice koje nisu funkcionisale i koje nećemo ponoviti. Prošle godine kada smo igrali kvalifikacije za Ligu Evrope smo priželjkivali revanš. Tada je bio jedan meč, bez popravnog. Ove godine imamo šansu da pred navijačima ispravimo greške koje smo napravili u Kazahstanu”, rekao je Stanković.

Šef stručog štaba Zvezde smatra da će igra protivnika zavisiti od pristupa njegovog tima.

“Dosta toga zavisi od nas, da li ć se povući ili će hrabro igrtai kao u Kazahstanu. Oni imaju dobru reakciju na izgubljenu loptu i to treba da okrenemo u našu korist, u suštini da ih odaljimo što više od gola. Prekid je njihovo važno oružje, pa čak i aut. Možda zvuči glupo, ali oni iz auta, pogotovo sa desne strane ubacuju loptu u peterac i ponašaju se kao da je korner, doslovno im pet-šest igrača bude u završnici. Mnogo stvari zavisi od nas, znamo i m vrline i mane i opet kažem, radićemo na tome da se oni brane”, poručio je Stanković.

Izvor i foto: Tanjug

Exit mobile version