Fudbaleri Novog Pazara slavili pobedu nad Radničkim 1923, molitva navijača obeležila veče

U utakmici desetog kola Super lige Srbije, fudbaleri Novog Pazara slavili su zasluženu pobedu na domaćem terenu protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca, rezultatom 2:0.

Međutim, pored trijumfa domaćina, nesvakidašnja scena tokom poluvremena privukla je veliku pažnju prisutnih. Naime, navijači Novog Pazara, poznati po svojoj privrženosti klubu i verovanju, organizovali su kolektivnu molitvu na tribinama. Trenutak molitve zabeležen je od strane jednog navijača, koji je podelio video na društvenim mrežama uz opis: “Ovako to izgleda kada igra naš voljeni klub FK Novi Pazar.”

View this post on Instagram

A post shared by Indeks Online (@indeksonline_rs)

Utakmica je protekla u dinamičnom ritmu, ali su strasti kulminirale u završnici. Golman Radničkog, Marko Milošević, ušao je u verbalni sukob sa publikom, što je dovelo do neprijatne situacije. U jednom trenutku, sa tribina je ubačen upaljač na teren, koji je Milošević, vidno iznerviran, bacio nazad ka publici, nesrećno pogodivši jednog navijača iznad oka. Povređenom navijaču brzo je ukazana pomoć na licu mesta.

Pored incidenta, pobeda Novog Pazara ostaje upisana kao važna prekretnica u sezoni, a molitva navijača dodatno je osvetlila njihovu nepokolebljivu podršku svom klubu.

Plavo-beli su pobedu proslavili i vatrometom.

View this post on Instagram

A post shared by Indeks Online (@indeksonline_rs)

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO