Fudbaleri Novog Pazara počeli sa treninzima

Fudbaleri Novog Pazara počeli su pripreme za nastup u Srpskoj ligi Zapad. Prozivku je izvršio šef stručnog štaba Slavko Matić koji je istakao da je jedini cilj prvo mesto i povratak u viši rang takmičenja. Do 20.jula fudbaleri će se pripremati u Novom Pazaru a onda se sele na jednu od obližnjih planina gde će ostati dve nedelje i gde ih očekuju prijateljske utakmice.

Motivišućim rečima počela je prozivka fudbalera koji će braniti boje Novog Pazara u Srpskoj ligi Zapad. Šef stručnog štaba Slavko Matić smatra da je Srpska liga veliki izazov ali i prilika za razvijanje mladih igrača. A njih će ove godine biti dosta u Novom Pazaru. Tridesetak fudbalera istrčalo je na travnati teren Gradskog stadiona spremni da se maksimalno nametnu stručnom štabu koji od njih ove sezone očekuje mnogo.

Predsednik kluba Elvedin Gicić očekuje dobre pripreme kako bi se ekipa dobro spremila za sve što ih očekuje u predstojećem takmičenju, a tim će biti pojačan sa još nekoliko zvučnih imena.

Ragipović, Brunčević i Islamović su napustili klub, a došli us JOvan Lukić, Matija Miketić i Anes Hot. Pored Slavka Matića stručni štab čine Elvedin Halković, Emir Lotinac i Damir Beširović a već se zna i plan priprema. Tokom priprema biće odigrano dosta prijateljskih utakmica, za sada su zakazane one sa Jošanicom i Dinamom iz Pančeva.

izvor: Rtvnp Katarina Radović

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO