Naslovna Sport Fudbal Fudbaleri Novog Pazara kreću 24. juna

Fudbaleri Novog Pazara kreću 24. juna

nebojsa uskeTrener Novog Pazara Nebojša Vučićević rekao je danas da će taj fudbalski superligaš početi pripreme 24. juna, kao i da će pokušati da sledeće sezone afirmiše što više igrača iz sopstvenog omladinskog pogona.

“Dobro je da ćemo imati dosta vremena na raspolaganju za renoviranje tima, pošto još uvek ne znam na koga ću moći da računam. Akcenat ćemo staviti na omladinski pogon, a želeo bih i da vratimo neke Pazarce koji su igrali u drugim domaćim klubovima ili inostranstvu”, rekao je Vučićević novinarima na Gradskom stadionu.

Većina prvotimaca Novog Pazara nije bila vezana profesionalnim ugovorima, dok su gotovo svi koji su imali takve ugovore postali slobodni igrači.

“Tek sam stigao, pa ću narednih dana saznati na koga neću moći da računam. Voleo bih da zadržim tri ili četiri igrača, koji su igrali u onih osam kola prošlog prvenstva, kad sam ja vodio ekipu. Mislim pre svih na Nemanju Vidakovića, Miljana Mutavdžića i Mladena Popovića. Možda nam se priključe štoper i špic iz Gane, možda dovedemo i neke fudbalere iz okolnih gradova, zbog smanjenja troškova”, kazao je Vučićević.

Iako je mnogo nedoumica, Vučićević je istakao da mu nije cilj da Novi Pazar izbori opstanak u poslednjem kolu, kao što je to bio slučaj u prošloj sezoni.

“Neki igrači koji su nosili dres Novog Pazara su malo dali klubu. Neće biti puno pojačanja, iako je mnogo onih koji žele da dođu ovde i igraju u Super ligi. Hoću da nam potencijalne novajlije poseduju i kvalitet”, rekao je Vučićević.

Exit mobile version