Fudbaler Crvene zvezde pojačao redove Novog Pazara

NOVI PAZAR – Fudbaler Crvene zvezde Luka Marković predstavljen je danas kao pojačanje Novog Pazara, u kojem će u nastavku sezone igrati kao pozajmljen igrač.

“Hvala Pazarcima na ukazanom poverenju i srdačnom prijemu. Očekujem mnogo pobeda i dobar plasman na tabeli. Čuo sam sve najbolje o klubu. Bilo je i drugih ponuda, ali poslušao sam savet da dođem ovde jer je to najbolje za moj dalji razvoj”, rekao je Marković.

Dvadesetogodišnji napadač je u mlađim kategorijama najviše vremena proveo u Crvenoj zvezdi, a nastupao je još za Čukarički, kao i Krotone, Juventus i Torino u Italiji.

“Željan sam fudbala i jedva čekam da se šefu (Kenanu Kolašincu) stavim na raspolaganje. Naše superligaške ekipe imaju dobre pojedince, a liga je u odnosu na raniji period dostigla veći nivo i treba je dalje razvijati. Odluka da mladi igrači obavezno budu u startnim postavama pravi je potez”, ocenio je Marković.

Sportski direktor pazarskog superligaša Emir Bihorac naveo je da je sa Crvenom zvezdom postignut dogovor o šestomesečnoj pozajmici, ali je izrazio očekivanje da ća Marković igrati u Novom Pazaru do kraja sezone.

“Crvena zvezda je prepoznala dobar rad u našem klubu, gde će njihov mladi igrač imati priliku za punu afirmaciju. Važno je i što ćemo imati procente od narednih Markovićevih transfera”, zaključio je Bihorac.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO