FUDBAL: Neško Milovanović podneo ostavku?

Nakon jučerašnjeg poraza, kako nezvanično saznajemo, trener Novog Pazara, Neško Milovanović podneo je ostavku na mesto šefa struke.

Pazarcima, su posle jučerašnjeg poraza, ostale male šanse da izbore opstanak u Prvoj ligi Srbije. Svi konkurenti iz plejauta ostvarili su pozitivne rezultate što je dodatno ugrozilo poziciju Novog Pazara.

Ostaje žal za očiglednim jedanaestercom koji nije dosudio kraljevački arbitar Ostraćanin i nakokn kojeg bi se tok utakmice odvijao verovatno u potpuno drugom smeru.

Međutim Novi Pazar je istini za volju propustio više od dest idealnih prilika da dođe do bodova, što je prema rečima pojedinih fudbalera rezultat očajnih treninga koje predvodi Milovanović.

– Naši treninzi više liče na termine za rekreaciju nego na treninge profesionalnog tima, ono što su juče moji saigrači pružili je i više od očekivanog, kazao je jedan od fudbalera Novog Pazara koji je želeo da ostane anoniman.

Razočaranje publike i žal za ispuštenom prilikom danas je još veće i sudeći prema društvenim mrežama malo je onih koji mogu da komentarišu.

Interesntan je podatak da, ukoliko bi Novi Pazar ispao iz Prve lige, trener Neško Milovanović ušao bi u istoriju kluba kao jedini trenr Novog Pazara, kojem je pošlo za rukom, da njegova ekipa za tri godine dva puta ispadne iz aktuelnog takmičenja. Prvi put je to bila Super a sad bi mogla biti i Prva liga Srbije.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO