FUDBAL: Korenite promene u FK Novi Pazar

U fudbalskom klub Novi Pazar prethodne nedelje održano je niz sastanaka vezanih za organizaciju kluba i postavljanje ciljeva za naredni period.

Zakazana je i Skupština kluba, koja će se održati u petak a na kojoj bi trebalo da se se izabere Upravni odbor, predsednik kluba i imenuju novi generalni sekretar i sportski direktor kluba.

Kako su nam kazali iz kluba, za predsednika biće imenovan dosadašnji predsednik Jošanice Elvedin Gicić, a za generalnog sekretara, Fikret Medjedović, koji je u FK Jošanica obavljao funkciju direktora kluba, dok će funkciju sportskog direktora obavljati Emir Bihorac.

Ono što će najviše obradovati ljubitelje ovog plavobelih jeste ime novog trenera a reč je o Slavku Matiću nekadašnjem treneru kruševačkog Napretka.

Karijeru je počeo u omladinskim kategorijama Partizana, nastupao je za Čukarički, OFK Beograd, moskovski Spartak i sofijske klubove Slaviju i CSKA, a trenerskim poslom bavi se od 2010. godine.

Matić će za trenera Novog Pazara biti promovisan do kraja nedelje a potom će se krenuti sa formiranjem tima za narednu sezonu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO