Naslovna Sport Fudbal FUDBAL: JASEN NEMILOSRDAN, POLIMLJE JOŠ NA „NULI“

FUDBAL: JASEN NEMILOSRDAN, POLIMLJE JOŠ NA „NULI“

U trećem kolu Moravsko-šumadijske zone Polimlje je zabeležilo novi, treći uzastopni, opet minimalan,ali – poraz! Ovoga puta nije pomoglo ni vođstvo posle prvih 45 minuta i dobra igra u prvom delu utakmice jer su domaći, očito fizički pripremljeniji , u nastavku utakmice najpre izjednačili a potom, u nadoknadi vremena, postigli pobjedonosni gol.
-Imamo bodovni saldo ispod očekivanja, ali imamo i tešku finansijsku situaciju, kasni isplata rate budžetskih sredstava a gomilaju se obaveze prema igračima koji su, uz to, dolazili u naš klub tokom priprema pa su mnogi nepripremljeni za ritam utakmica koje se igraju u Zoni, kaže za „Polimlje“ sekretar Kluba Bojan Svičević.
U narednom kolu Polimlje dočekuje opet jednog favorita za visok plasman, ekipu LFK Mladost iz Lučana. Prilika za prve bodove i za pomeranje sa poslednje pozicije koju prijepoljski zonaš dijeli sa još tri tima.
Sa druge strane Jasen nema milosti. U četiri prva kola, uz tri gostovanja, bilans je maksimalan: svih 12 bodova na kontu Brodarevaca.
Prema zvaničnoj stranici Jasena, u Zdravčićima je bilo baš svega, nemilih scena, negostuljubivih domaćina, igra nije bila na očekivanom nivou, ali su bodovi osvojeni u takvim okolnostima najslađi.
Tokom prvog poluvremena golman Jasena Lazović odbranio je penal, a u drugom dijelu, bez velikih šansi, gosti ipak uspijevaju da postignu gol. Žigović na odličan centrašut Rizovskog, u 78 minutu postiže, ispostavilo se jedini gol na ovoj tvrdoj i prilično napetoj utakmici.
Peto kolo igra se već u srijedu. U Brodarevu gostuje odlična ekipa Ariljske Rampe koja je prošle godine igrala u baražu za prolazak u viši rang takmičenja. Utakmica se igra na Rosuljama od 16,30 časova.

Exit mobile version