Naslovna Sandžak Novi Pazar FSS preti oštrim sankcijama za FK Novi Pazar!

FSS preti oštrim sankcijama za FK Novi Pazar!

Novi Pazar – Beograd – Utakmicu na stadionu kraj Jošanice sam gledao na TV i šokiran sam događajima na tribinama i terenu. Odluku o kaznama donećemo do sledeće srede, rekao je Žarko Stevanović

NOVOPAZARCE i partizanovce čekaju oštre kazne. Predsednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović predviđa da će organizator nedeljne utakmice na stadionu kraj Jošanice, ali i trener crno-belih Marko Nikolić biti rigorozno sankcionisani. Zbog nacionalističkih parola, zbog petarde koja je završila na telu Nikolića, zbog upada u sudijsku svlačionicu.

– Utakmicu sam gledao u direktnom TV prenosu i šokiran sam zbog događaja na tribinama i na terenu. Konačnu odluku o kaznama donećemo najkasnije sledeće srede – kaže Stevanović, koji za sredu u 15.00 najavljuje prvi sastanak disciplinaca.

– Ne bih da iznosim stav, jer ćemo o svemu raspravljati. Radi se o incidentu kluba kojem je već trebalo da se aktivira kazna za ranije propuste u organizaciji, ali i trener Partizana Marko Nikolić je pod uslovnom kaznom za neke prethodne incidente – zaključuje Stevanović.

Exit mobile version