Frizer iz Novog Pazara na kastingu za Survivor Srbija

NOVI PAZAR – Posle skoro 10 godina pauze, rijaliti šou Survivor Srbija vraća se pred domaću publiku. Prijave za takmičare su u toku, a poziv za kasting dobio je poznati novopazarski frizer Ramiz Gusinac zvani Zeko.

View this post on Instagram

A post shared by Ramiz Zeko Gusinac (@zexgus1970)

Zeko je, pored frizerskog zanata u Novom Pazaru poznat kao veliki humorista.

Takođe, Gusinac se istakao kao vrhunski sportista-rekreativac i bodibilder.

Prelepa Dominikanska Republika, mikro lokacija izolovana od sveta, postaće dom takmičarima Survivor Srbija, koji su spremni da rizikuju sve kako bi ispitali svoje granice, fizičke i psihičke.

Učesnici se takmiče u izazovima, uključujući testiranje fizičkih sposobnosti poput trčanja i plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti, poput zagonetki i izazova izdržljivosti, a sve s ciljem da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge nedeljne nagrade koje će im olakšati život na ostrvu.

Da bi bili uspešni, takmičari pre bilo koga drugog moraju da pobede sami sebe kako bi opstali u ovom show-u. Ključna je njihova motivacija, snaga i izdržljivost. Upravo zato, šou je pun iznenađenja i preokreta i nekada naizgled najslabija karika je zapravo najjači kandidat za pobedu. Pobeda podrazumeva i novčanu nagradu. “Survivor” donosi igru iskušenja, izdržljivosti u kojoj samo najspremniji mogu opstati.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO