FOTO – Kamenovana dva novopazarska automobila u Stepojevcu!

Novi Pazar – Vozila novopazarskog taksi preduzeća Maksi taksi Akica kamenovana su sinoć na putu ka Beogradu u mestu Stepojevac bez ikakvog razloga.

Dva vozila kretala su se ka Beogradu propisnom brzinom kada su ih u mestu Stepojevac odjednom zasuli kamenicama oštećenja su vidljiva.

Jedan od vozača sa kojim smo razgovarali a čije je vozilo oštećeno kaže da je njegov kolega koji je “prošao bolje” odmah otišao i pozvao policiju, medjutim policajci su im rekli da se “verovatno neko šalio i nisu hteli da napišu zapisnik jer prema njihovim tvrdnjama šteta je manja od 10.000 dinara”.

Postavlja se pitanje otkud policajac na terenu zna u minut da proceni štetu na polupanom vozilu? Kaže vlasnik ovog uglednog taksi preduzeća.

“Da stvar bude gora, policija nije htela ni da na propisan način komunicira sa šoferima već su ih bukvalno oterali sa lica mesta”.


Kamenovanje vozila sa novopazarskim registarskim tablicama može se okarakterisati kao medjunacionalna mržnja i netrpeljivost prema predstavnicima drugog naroda. Da su kojim slučajem kamenovana dva vozila sa beogradskim tablicama u Novom Pazaru sve bi brujalo o tome kaže uplašeni vozač.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO