Forum privrednika u Prijepolju pobunio se protiv Lokalne vlasti, zbog reketiranja Ljujića !

Nakon što je ispao skandal reketiranja uvaženog privrednika Đorđa Ljujića od strane Lokalne vlasti, oglasio se i Forum privrednika u Prijepolju:
“Stajemo uz našeg kolegu i privrednika Đorđa LJujića jer se radi o časnom i velikom privredniku”: kazao je za GZS Meša Podbićanin predsednik udruženja Foruma privrednika Prijepolja koje okuplja oko 30 najvećih privrednikh subjekata u gradu na Limu.

,,Verujemo LJujiću da je imao neprijatnosti jer se radi o časnom čoveku i privredniku čija reč i ime nešto znače u našem gradu. Stajemo pre svega kao ljudi a zatim kao udruženje iza njega u znak podrške i protiv smo svih vidova pritisaka. Smatramo da bi rukovodstvo opštine trebalo da ima više razumevanja za nas privrednike i da bi trebao da postoji dijalog kako bi se rešavali problemi, ” kazao je Podbićanin.

Na pitanje kada je njihovo udruženje imalo poslednji sastanak sa lokalnim vlastima Podbićanin je odgovorio da za tako nešto do sada nije bilo čak ni inicijative od strane predsednika niti bilo koga drugog.

Inače ovo je jedino udruženje privredniaka u gradu na Limu, i registrovano je pre skoro jedne decenije. Podbićanin je najavio uskoro sastanak privrednika na kojem će izneti jasan stav.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO