Fond PIO u poseti tutinskim penzionerima

Tutin – Oktobar je mesec zaštite starih lica. U skladu sa proširenjem aktinvnosti, kojima se posvećuije intenzivnija pažnja starima tokom ovog meseca, direktor novopazarske filijale Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, Mirsad Abdurahmanović posetio je danas i tutinske penzionere.

U saradnji sa novopazarskom filijalom Fonda za penzijsko I invalidsko osiguranje, Opštinska organizacija penzionera u Tutinu obezbedila je grejanje za svoje prostorije. To je samo jedna od potvrda uspešne saradnje, koja će se, kako najavljuje direktor PIO fonda u Novom Pazaru, Mirsad Abdurahmanović, nastaviti I u buduće.

Tutinski penzioneri su, kažu, više nego zadovoljni dosadašnjom saradnjom sa novopazarskom filijalom Fonda PIO, koja je, kako ističu, na visokom nivou. A dodatna pažnja u mesecu starih im mnogo znači.

‘’Kako sam ja došao ovde za predsednika Opštinske organizacije penzionera Tutin, naišli smo na jednu izvanrednu saradnju sa Fondom PIO, koja I dalje traje’’, kaže Ramo Sadović. On je, ispred tutinskih penzionera istakao da je u saradnji sa novopazarskom filijalom uspešno realizovano nekoliko projekata, posebno izdvajajući obezbeđivanje grejanja za Dnevni boravak penzionera.

Ono što I tutinskim penzionerima, kojih ima oko tri I po hiljade, ne nedostaje, jeste nada u povećanje penzija, kada bi, kako kažu, na rasterećeniji način mogli da se druže, odlaze na zajedničke izlete, letovanja I banjska lečenja. Sve to već ostvaruju preko Opštinske organizacije, koja poslednjih godina, svake srede, svojim penzionerima u saradnji sa lokalnim Domom zdravlja obezbeđuje I kontrolu zdravstvenog stanja.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO