Fond Hadži-Nadžija Karabegović-Agušević obradovao 170 porodica za Bajram

U okviru redovne akcije deljenja paketa porodicama slabijeg materijalnog stanja fond „Hadži-Nadžija Karabegović-Agušević“,  uoči Kurban Bajrama na adrese oko 17O porodica, uputiće pakete sa osnovnim  životnim namirnicma i sredstvima za higijenu

Ovo je redovna podela paketa sa osnovnim životnim namirnicama koje su danas pakovali I dostavljali studenti koje stipendira ova fondacija. Predsednik fondacije „Hadži Nadžija Karabegović-Agušević“, Ruždija Agušević smatra da je ova podela od velikog značaja I da će tako I naši sugađani slabijeg materijalnog stanja moći da dočekaju Kurban Bajram.

Oko 170  paketa u ovoj akciji biće podeljeno onima kojima pomoć najviše treba. Medju njima je I 20-ak korisnika iz Udruženja penzionera Novog Pazara, za koje je pored niskih primanja paket sa namirnicama od velike koristi.

Predsednik fondacije Ruždija Agušević pozvao je sve novopazarce koji su u mogućnosti da doniraju garderobu, obuću ili kurbansko meso koje će njegova fondacija u utorak dostaviti izbeglicama u centru u Bogovađi. On smatra da ljudi sa ovih prostora treba posebno da im pomognu, kako bi I oni koji su ostali bez svojih domova u Centru za izbeglice u Bogovađi dočekali Bajram na najbolji način.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO