FON na pobedu od titule

Klub malog fudbala FON savladao je večeras u Beogradu posle produžetaka ekipu Novog Pazara sa 6:5, pa je u finalnoj seriji plej-ofa na tri pobede poveo sa 2:0.

U Sportskom centru Šumice, Novopazarci su stigli do vođstva golom Denisa Ramića u trećem minutu, ali je FON do kraja prvog poluvremena preokrenuo preko Aleksandra Pavlovića u 13. i Andrije Stankovića u 17. minutu.

Pazar je izjednačio pogotkom Veroljuba Vukadinovića u 28. minutu, a potom je Elvedin Sadović u 32. pogodio za novu prednost gostiju.

Marko Radovanović je u istom minutu bio precizan za 3:3, da bi Vladimir Lazić već u narednom obezbedio Beograđanima vođstvo od 4:3.

Drugu utakmicu finala plej-ofa Prve futsal lige Srbije u produžetke je odveo Andreja Stojčevski, koji je u 38. minutu, kada je Novi Pazar napadao bez golmana i sa petoricom igrača u polju, poravnao na 4:4.

Ekipa Vladana Cvetanovića povela je već na startu produžetaka, drugim golom Ramića u 41. minutu, ali je FON obezbedio trijumf od 6:5 posle autogola Vukadinovića u 44. i drugog pogotka Lazića, koji je u 47. minutu realizovao kazneni udarac sa 10 metara.

Treća utakmica finalne serije doigravanja za prvaka države biće odigrana u dvorani Pendik, a Novi Pazar će, ako bude potrebe, biti domaćin i četvrtog meča, dok je eventualna majstorica na programu u Beogradu.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO