FKNP kreće u ofanzivu traženja sponzora, uprava ostaje ista nude im se treneri i igrači!

Fudbalski klub Novi Pazar počeće pripreme 17. juna, iako još uvek nije poznato koji trener će predvoditi ekipu u novoj sezoni, saopšteno je danas iz tog superligaša. Fudbaleri Novog Pazara kreću 17. juna

“Krećemo narednog petka. Obavićemo razgovor sa dosadašnjim trenerom Zoranom Marićem, uzevši u obzir njegov minuli rad. Verujemo da ćemo s kvalitetnim timom dočekati novo prvenstvo”, rekao je generalni sekretar Pazaraca Senad Hadžifejzović.
On je najavio da će klub narednih dana dobiti još jednog ozbiljnog sponzora.
“Upravni odbor, na čelu sa predsednikom Kemalom Mehmedovićem, deluje složno. Tu neće biti osipanja”, naveo je Hadžifejzović.
Novi Pazar su, za sada, napustili Milan Savić (Anortozis Famagusta, Kipar) i Petar Pavlović (Metalac Gornji Milanovac), dok bi Vladimir Radivojević ubuduće trebalo da nosi dres lučanske Mladosti.
“Želimo sa zadržimo najbolje i dovedemo kvalitetna pojačanja. Imamo fudbalere pod ugovorom, ali i talentovane momke. Neki su izrazili želju da se vrate u Novi Pazar, što je dokaz da smo primamljiva sredina. Nude nam se igrači i treneri”, istakao je Hadžifejzović.
Novopazarci su prošlu sezonu u Super ligi Srbije okončali na 14. mestu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO