Naslovna Featured Istaknuto FK Novi Pazar: Sram te bilo Simoviću

FK Novi Pazar: Sram te bilo Simoviću

fk-novi-pazar:-sram-te-bilo-simovicu

NOVI PAZAR – Fudbaleri Novog Pazara igrali su nerešeno sa ekipom Metalca (1:1), a samo zahvaljujući sudiji Novaku Simoviću nisu osvojili sva tri boda, navode iz fudbalskog kluba Novi Pazar.

“Novi Pazar je po ko zna koji put oštecen u ovoj sezoni, ovoga puta u režiji sudije Simovica koji nije svirao čist penal u finišu utakmice za nas tim. Duboko smo svesni da nismo miljenici fudbalske organizacije, a naročito njenog sudijskog dela, na čelu sa Milanom Karadžićem, ali smo bar očekivali da u završetku sezone imamo pošteno suđenje. Nažalost, Pazar to neće doživeti u ovoj sezoni i svedoci smo udruženog poduhvata svih da se Pazar izbaci iz Super lige, po svaku cenu” – navodi se u saopštenju FK Novi Pazar.

Novopazarci ističu da sve dok sudije utiču na superligašku tabelu, fudbalu u Srbiji nema spasa.

“Na svu sreću, najneregularnije prvenstvo u istoriji našeg fudbala se završava sledeće nedelje, čime će prestati dalja blamaža FSS, a čvrsto se nadamo da će mnoge sudije potražiti drugi posao posle sramne epizode u ovom prvenstvu. Ako nam je Simović jedan od najboljih sudija, kakvi li su tek oni najgori. Dok Karadžići, Simovići, Ilići, Živkovići kroje superligašku tabelu, našem fudbalu spasa nema” zaključuje se u saopštenju fudbalskog kluba iz Novog Pazara.

indeksonline.rs

Exit mobile version