FK Novi Pazar “pregazio” Vojvodinu na Gradskom stadionu

NOVI PAZAR – Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Vojvodine sa 3:1, u utakmici 10. kola Super lige Srbije.

Trostruki strelac za Pazarce bio je Luka Marković, koji je mrežu rivala pogodio u 26, 29. i 44. minutu, a jedini gol za Vojvodinu postigao je Petar Bojić u 70. minutu.

“Ostvarili smo veliku pobedu. Vojvodina je dobro otvorila, ali imali smo na golu sjajnog Marka Drobnjaka. Potom smo pogodili sve što treba, a u nastavku je bilo prirodno da se malo povučemo i sačuvamo rezultat igrom na polukontre i kontre”, rekao je posle utakmice trener Pazara Kenan Kolašinac.

On je prokomentarisao nastup svog napadača Markovića, ocenivši da se radi o igraču izuzetnog kvaliteta.

“Još nije dovoljno spreman. To je strelac kakav nam je nedostajao i želim mu još golova u nastavku sezone”, kazao je Kolašinac.

Sudija Petar Piper je u 45. minutu zbog verbalnog sukoba sa nekim od prisutnih lica isključio trenera gostiju Nenada Lalatovića.

“Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi. U prvih 20 minuta igrali smo dobro i onda se dogodio neviđen pad. Primili smo tri gola iz polukontri i kontri, a na to smo upozoravali. U drugom poluvremenu, posle izmena, bilo je to dosta bolje. Dali smo gol, ali je u tom delu meča bilo dosta prekida”, ocenio je pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac.

Vojvodina je ostala na 20 bodova i zadržala je treće mesto na tabeli, dok Novi Pazar ima 12 bodova i napredovao je do 12. pozicije.

Novi Pazar će u 11. kolu gostovati TSC-u iz Bačke Topole, s Vojvodina će dočekati ekipu Rada.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO