FK Novi Pazar oštro demantovao navode o gašenju kluba

Generalni sekretar FK Novi Pazar Senad Hadžifejzović oštro je demantovao navode potpredsjednika Stranke pravde i pomirenja Jahje Fehratovića da je fudbalski klub pred gašenjem. On je na konferenciji za medije rekao da fudbalski klub ima finansijskij poteškoća ali da gašenje ne dolazi u obzir i da su brojni sponzori stigli u klub kako bi pomogli.

“Sramota je da jedan narodni poslanik iznosi notorne neistine na račun kluba, da se mješa u oblast koja nije blisak toj interesnoj grupi. Napravili smo veliku rekonstrukciju u klubu, postavili smo zdrave temelje za budućnost naše djece u ovom klubu i nadam se da ćemo u tome uspjeti. Veliki problem u tome nam prave odredjeni ljudi, koji pokušavaju da ospore zdrav rad. A da je takva atmosfera govore brojni sponzori koji su došli u klub da podrže mlade igrače. Finansijska situacija u klubu jeste teška, ali smo izabrali prave ljude koji će uraditi sve da se klub ne ugasi. Da su pravi ljubitelji fudbala uz nas videlo se na utakmici protiv Teleoptika gdje se vidjelo oduševljenje publike, da je podržala sve ovo što radimo u klubu. Nadam se da niko neće pokušati da ospori sve ovo, i da ovakvim neistinima koje su sramotne prestane da nanosi štetu našoj djeci a sve zbog dobijanja jeftinih političkih poena. Naš narod zna istinu i nije ga više lako prevariti, svjestan je da se borimo za našu djecu i za njihove karijere i za klub” – rekao je Hadzifejzović.

Fudbaleri Novog Pazara u drugom kolu Prve ligi Srbije gostuju užićkoj Slobodi. Užičani su na startu sezone poraženi kao gosti u Kragujevcu u duelu sa ekipom Radničkog (2:0), dok su gosti prošlog vikenda na svom stadionu pretpeli poraz od ekipe Teleoptika (0:1). Meč je na programu u 20h.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO