Naslovna Featured Istaknuto FK Novi Pazar danas upisao više od 60 dečaka u omladinsku školu

FK Novi Pazar danas upisao više od 60 dečaka u omladinsku školu

fk-novi-pazar-danas-upisao-vise-od-60-decaka-u-omladinsku-skolu

Fudbalski klub Novi Pazar upisao je danas u svoju omladinsku školu više 60 novih članova, a u pitanju su dečaci rođeni između 2009. i 2015. godine, rečeno je u mlađim selekcijama pazarskog superligaša.

“Smatramo da smo na pravom putu i da ćemo kvalitetnim radom i uslovima koje imamo značajno proširiti bazu i zadobiti poverenje dečaka i roditelja. Upis novih članova vrši se svakodnevno”, rekao je sekretar omladinske škole Novog Pazara Adnan Mecinović.

On je dodao da će, zavisno od mesta boravka, dečaci moći da treniraju na terenu sa veštačkom travom na Rekreacionom centru ili na terenima u Šutenovcu, kao i da će mališani imati obezbeđen prevoz do trenig kampa.

Budući fudbaleri su danas na Rekreacionom centru radili sa Seadom Kolašincem, Seadom Muratovićem, Elvisom Derviševićem i Ahmetom Ćorovićem, ali i Bajrom Župićem i Ismetom Ugljaninom.

“Ovo je zaista lepa slika, ali rano je da govorimo o nekom talentu. Verujem, ipak, da se među ovim dečacima krije neki novi Adem Ljajić ili Bajro Župić”, kazao je Sead Muratović.

M. Minić

Exit mobile version