Novi Pazar -Maskirani razbonici naoružani puškama upali su jutros oko 4h na Luk Oil pumpi u Novom Pazaru i tom prilikom  odneli 50.000.00 din!

Kako Regionalna televizija saznaje, razbojnici su sa puškom i fantomkama upali u pumpu i od radnika zatražili novac.Trojicu pljačkaša snimile su kamere sa pumpe. Pretpostavlja se da ih je saučesnik čekao u automobilu ispred pumpe

Podsetimo u poslednje vreme u Novom Pazaru često se dešavaju pljačke ovakvog tipa. Pre samo nekoliko meseci opljačkana je pošta u blizini ove pumpe a počinioci nikada nisu pronadjeni.

1 KOMENTAR

  1. Veliko pitanje gospodinu Ministru I Predsedniku Vlade u ostavci Dacicu a isto tako I gospodinu Vucicu sta ce te da uradite po pitanju pljacki koje su postale toliko normalne da ih sada izvode I deca iz osnovne skole I to nizih razreda. Zar zemlja treba da nam bude kao Meksiko I ostale latino americke zemlje? Preko noci donesete zakon za saobracaj a ne mozete ono sto je jos I vaznije da drakonski povecate kazne za bilo koju pljacku a narocito oruzane pljacke nemocnih ljudi sirom Srbije.

Comments are closed.