Fikret Međedović: Iza Novog Pazara istorijska polusezona

Generalni sekretar Fudbalskog kluba Novi Pazar Fikret Međedović rekao je da je iza tog superligaša istorijska polusezona, kojom svi moraju da budu zadovoljni.

“Konačno smo neke stvari postavili na svoje mesto, a klub na zdrave noge, pa se desilo nešto o čemu pričaju svi. Nismo više klub koji će da se bori za opstanak, nego za top pet ili šest, gde i pripadamo. Do kraja ćemo juriti Evropu”, rekao je Međedović za Screen sport Radio-televizije Novi Pazar.

Plavi su jesenji deo takmičenja u Mozzart Bet Superligi okončali na šestom mestu sa 31 bodom, a ostvaren je i plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

Tokom jeseni srušeni su brojni klupski rekordi, a u jednom momentu Novi Pazar je i vodio prvenstvenu trku.

“Predstoje razgovori kluskog rukovodstva i trenera Damira Čakara o eventualnom nastavku saradnje, potom prozivka i januarske pripreme u Antaliji. Želja su da se na trenutnu okosnicu dodaju trojica ili četvorica igrača vrhunske klase, što u zimskom prelaznom roku nije lako ostvariti”, naveo je Međedović.

Prvi klupski operativac ocenio je da je trenutna finansijka situacija stabilna.

“Ne bismo bili šesti da imamo bilo kakvih dugova, repova ili zaostataka u platama, ratama ugovora, stanarinama, hranarinama. Na našim igračima je samo da treniraju i igraju. Ne moraju da razmišljaju o drugim stvarima”, zaključio je Međedović.

M. Minić

 

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO