Festival konjičkog sporta prvi put u Novom Pazaru

Festival konjičkog sporta “El Dorado” održaće se u Novom Pazaru u nedelju 13. avgusta.

El Dorado fest u Novom Pazaru biće nesvakidašnji i jedinstven događaj ne samo u ovom gradu, već i šire. Direktor novopazarske Ustanove za sport, koji dvadeset četiri časa, radnim danima i vikendom požrtvovano radi za novopazarski sport, Emir Mehmedović kaže da je grad ponosan da široj javnosti može približiti ovaj plemeniti sport a da sama manifestacija upotpunjuje sportske aktivnosti koje se realizuju u gradu sporta.

Svoju ljubav prema plemenitim životinjama neumorno svakog dana u svom carstvu nadomak Novog Pazara na najmlađe i one starije Novopazarce prenosi porodica Juković.

Organizatori ovog događaja su konjički klub “El Dorado”, Grad Novi Pazar, novopazarski Sportski savez, Turistička organizacija, Ustanova za sport i Odred izviđača “Sandžak”.

Organizatori su pozvali sve one koji vole konjički sport da dođu na terene i ranč konjičkog kluba „El-Dorado“ u Muru, Šutenovačko brdo, i da 13. avgusta uživaju u lepotama konjičkog sporta i ove velike i jedinstvene sportske manifestacije koja će, organizatori veruju, postati tradicionalna.

A.N.

The post Festival konjičkog sporta prvi put u Novom Pazaru appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Festival konjičkog sporta prvi put u Novom Pazaru appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO