Fejsal Mulić: Izboriću mesto u Muskronu

854

Fudbaler iz Novog Pazara Fejsal Mulić rekao je danas da očekuje da će izboriti mesto u timu Muskrona, s kojim je potpisao ugovor na 18 meseci.

“Prvi utisci su sjajni, lepo sam prihvaćen od klupskih čelnika i saigrača. Verujem da ću se izboriti za minutažu i doprineti boljim rezultatima kluba u šampionatu Belgije”, rekao je Mulić.
Ovaj napadač, visok 203 centimetra, prethodno je raskinuo saradnju sa nemačkim drugoligašem Minhenom 1860, za koji je ove sezone postigao gol na osam zvaničnih utakmica.

“Sporazumno smo se razišli, iako sam prošlog jula produžio ugovor s Minhenom 1860 na još dve godine. Trener (Beno Melman) mi nije pružio pravu priliku, pa je bilo najbolje da odem”, ocenio je 21-godišnji napadač.

Muskron je pretposlednji u elitnoj Pro ligi Belgije, a u timu koji predvodi makedonski stručnjak Čedomir Janevski nastupaju Marko Šćepović, Nikola Gulan, Nikola Aksentijević, Filip Marković i Marko Pavlovski.

“Radiću još bolje i jače. U timu je dosta igrača iz Srbije, što je olakšavajuća okolnost za mene. Želim da budem efikasan, da zaslužim poziv u mladu reprezentaciju za nastupajuće akcije”, rekao je Fejsal Mulić.