Naslovna Vijesti Evo zbog čega je štand Novog Pazara bio najposećeniji na BG Manifestu!...

Evo zbog čega je štand Novog Pazara bio najposećeniji na BG Manifestu! VIDEO

Novi Pazar – Beograd – Jedan od najposećenijih štandova na beogradskom Manifestu, događaju organizovanom proteklog vikenda na Kalemegdanu je novopazarski. Među gostima su bili mnogo, među njima i brojne javne ličnosti i diplomate. Beogradski manifest je prvi višednevni festival manifestacija, destinaci i degustacija.

Otvarajući Festival manifestacija, destinacija i degustacija “Beogradski manifest” ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je da očekuje da će devizni priliv ove godine biti veći od 1,3 milijarde dolara dok bi očekivani porast turista bio 10 procenata.

Na manifestaciji za koju se očekuje da postane tradcionalna među 50 gradova predstavio se i Novi Pazar koji je prikazao svoju turističku ponudu i potencijal.

Štand Novog Pazara na Beogradskom manifestu u društvu potpredsednika Vlade I ministra Rasima Ljajića obišao je I ministar održivog razvoja i turizma Crne Gore Branimir Gvozdenović.

Zamimljiv i živopisan štand na kome se pripremala hrana, mirisi tradicionalne kuhinje, te znamenitosti ovog kraja privukle su veliki broj posetilaca ali I televizijskih ekipa

U posebnom delu programa koji je održan u donjem delu Kalemegdanske tvrđave nastupili su Ašik Junuz I KUD Ras

Prema najvama organizatora Beogradski manifest je “ulaznica” za predstojeću turističku sezonu jer senajveći broj manifestacija održava od juna do septembra.

Exit mobile version