EVO ŠTA SVE POSEDUJU POSLANICI, SUDIJE I TUŽIOCI IZ NOVOG PAZARA! Agencija ispituje navode funkcionera

Novi Pazar – Agencija kontrolu imovine i prihoda funkcionera vrši tako što upoređuje podatke iz izveštaja o prijavljenoj imovini i prihodima sa realnim stanjem.

Poslednji izveštaj o imovini Milena Mrvić podnela je 8. februara 2016. godine, a tada je prijavila da kao Viši tužilac mesečno zarađuje 142.024 dinara, da je kupila dvosoban stan od 56 kvadrata, kao i da nema ušteđevinu ili automobil.

U registru Agencije za borbu protiv korupcije ne postoji izveštaj o imovini predsednika Višeg suda Izeta Suljovića.

Tokom ove godine Agencija je planirala da proveri imovinu i prihode poslanika u Skupštini Srbije Muamera Zukorlića, Jahje Fehratovića, Muamera Bačevca i Nikole Jolovića, jer taj posao nije stigla da obavi tokom 2017. godine, kada je bio planiran.

Zukorlić, lider Stranke pravde i pomirenja, Agenciji je prijavio da mesečno zarađuje 119.965 dinara, da ima trosoban stan od 79 kvadrata koji je stekao kupovinom, da ne poseduje automobil i da nema ušteđevinu.

Njegov partijski kolega Fehratović je u izveštaju naveo samo da mesečno prihoduje 117.613 dinara, kao i da nije vlasnik niti jedne nekretnine, automobila, niti da ima ušteđevinu.

Član Sandžačke demokratske partije Muamer Bačevac je prijavio mesečna primanja od 120.890 dinara, petosobnu kuću od 162 kvadrata koju je nasledio, kao i da ima ušteđevinu.

Predsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Pazaru Nikola Jolović mesečno zarađuje 96.164 dinara, ne poseduje kuću ili stan i nema ušteđevinu.

Agenciji je prijavio vlasništvo nad automobilom “audi A6” proizvedenim 2009. godine, a koji je dobio na poklon.

Izvor.radio sto plus

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO