Enver Alivodić: Biće Novi Pazar top-ekipa!

4471

Novi Pazar s Enverom Alivodićem i bez njega nije isti pokazao je i subotnji duel s Javor Matisom.

Lopta koju je Enver Alivodić poslao u 76. minutu omogućila je Tintoru da se proslavi, a dodavanje iz prve u 89. minutu Kuniću umalo i timu i debitantu plavo-belih da donese radost.

Samo jedna utakmica bila je dovoljna za potvrdu onoga što se odavno zna, a zbog jednogodišnjeg pečalbarenja postojala je opasnost da bude zaboravljen ovaj sjajni timski igrač vrhunskih individualnih karakteristika.

Jeste li iznenađeni izdanjem u Ivanjici ili je sve proteklo u skladu s očekivanjima?

– Kasnili sa kompletiranjem tima, što utiče na tok uigravanja. Ali, kad u ekipi imate dobre momke i odličnu atmosferu u svlačionici, sve nekako ide brže. Tako smo na jednom od najtežih gostovanja u ligi ostali neporaženi – ističe Alivodić.

Posle Ivanjice, mislite li da Novi Pazar već ima igru potrebnu za ovaj nivo takmičenja?

– Trebaće nam još malo vremena da zamišljeno dođe na svoje mesto. Međutim, uz uvek fenomenalnu publiku, nadam se da ćemo za nekoliko kola biti top-superligaška ekipa.

Drugačiji su ciljevi kluba, u odnosu na ranija očekivanja u Vojvodini i NJukasl džetsu?

– Ovo je moja kuća. Uklopio sam se za dan, jer ovde mi je sve dobro poznato. Poznati su mi i igrači, s mnogima sam vodio duele u našoj ligi. S trenerom Marićem imao sam izuzetnu saradnju u Vojvodini, što nije bez značaja. Naprotiv.

Kako izgleda Novi Pazar, u odnosu na onaj koji ste ostavili pre četiri godine?

– Tada smo imali jako dobar tim, a ovaj je još bolji. Uprava je sve što je bilo do nje odlično odradila, ne sumnjam da će tako biti i od strane navijača.

Razmišljanje Alivodića ide u pravcu ostanka u Novom Pazaru.

– Od trenutka kad sam se dogovorio s Novim Pazarom smirio sam glavu. Klauzulu u ugovoru, da uvek mogu da napustim klub, stavio sam samo u slučaju da se pojavi sredina koja zadovoljava moje zahteve. U svakom drugom slučaju, Novi Pazar je jedini izbor.

izvor: Zurnal