ENIS IMAMOVIĆ: PONOSAN SAM ŠTO BNV NIJE PALO U RUKE VUČIĆA I ŠEŠELJA

NOVI PAZAR – Narodni Poslanik (SDA) Enis Imamović čestitao je pobedu listi “Samoopredeljenje” preko društvene mreže Facebook i tom prilikom naglasio da je ponosan što Bošnjačko nacionalno vijeće nije došlo u ruke Aleksandru Vučiću i Vojislavu Šešelju.

“Svim Bošnjacima i Bošnjakinjama čestitam na uspešnim izborima u kojima su pokazali da su politički zreli i sposobni da demokratski odlučuju. Pobeda liste Samoopredjeljenje uprkos svim uloženim sredstvima, te javnim i tajnim državnim mehanizmima stavljenim na raspolaganje Muameru Zukorliću, donosi poseban osećaj zadovoljstva i ponosa, posebno zbog činjenice da Veće nije palo u Vučićeve ruke (pa i Šešeljeve)” – napisao je Imamović.

On dalje navoda da Islamska zajednica ovakva kakva jeste mora doživeti reformu, jer je 70% Bošnjaka odbilo da je podrži.

“Ono o čemu svi treba da razmišljamo je fleka koja je ostala na delu Islamske zajednice koja je maksimalno zloupotrebljena isključivo u službi jedne političke partije koju je 70% Bošnjaka odbilo. Takva Islamska zajednica mora doživeti reformu i biti oslobođena politike i političkih podela, što je još jedan civilizacijski korak koji nas očekuje.”

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO