Emrović o pisanju Srpskog Telegrafa: Ni ja ni brat nismo osuđivani, nismo umešani u bilo kakve kriminalne radnje

Preduzetnik Halil Emrović poručio je reagujući na pisanje Srpskog telegrafa i portala Republika.rs da ni on ni njegov brat Edin Emrović nisu osuđivani niti su bili osumnjičeni. Njegovo reagovanje prenosimo u celosti.

“Na osnovu članu 83  stavu 1zakona o javnom informisanju i medijima zahtev od odgovornog urednika nezavisnih novina Srpski telegraf hitno obijavljivanje sledećeg demanta na pisanje srpskog telegrafa štampanog izdanja pod brojem 1.067 i 1.068 kao i internet portala Republika.

Nakon vašeg neosnovanog i činjenično nepotrkrepljenog pisanja u prošlonedeljnim novinama o meni i mojem bratu Edinu Emroviću, želim oštro da demantujem sve navode koje ste istakli.

Ni ja niti moj brat nikada nismo osuđivani ni po jednoj od tački koje ste naveli, niti smo ikada bili osumnjičeni po bilo kom osnovu ali za vas tračevi imaju veću težinu  od činjenica i to vam je predstavljalo osnov za naše blaćenje.

Velika je laž i neistina da smo umešani u bilo kakve kriminalne radnje što se može i videti u policijskom i sudskom registru.

Naš posao je isključivo vezan za proizvodnju i promet tekstila preko 25 godina a nepunih godinu dana  u nazad i ugostiteljstvo. O tome svedoče naši poslovni rezultati i uspesi kao i više stotina zaposlenih radnika.

Republika.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO