Emirates otkrio novi izgled avionskih apartmana

 

Bliskoistočna aviokompanija Emirates će uskoro u svojoj ponudi imati luksuzne zatvorene apartmane, ali samo u rekonfigurisanim avionima Boeing 777.

Apartmani su prvi put predstavljeni tokom nedavno održanog Dubai Air Show-a, a putnici koji putuju u prvoj klasi će imati priliku da ih isprobaju već 01. decembra, na letovima od Dubaija do Ženeve i Brisela.

Emirates će u renoviranim letelicama Boeing 777 nuditi samo 6 apartmana, po tri u redu. Umesto pravih prozora, središnji apartman će imati virtuelne prozore, na koje će se projektovati snimak spoljšnjosti u realnom vremenu. Od ostalih sadržaja, ističe se krevet koji može da se podesi na položaj „nulte gravitacije“ i pruži bestežinski osećaj, HD TV ekran (32 inča), funkcija video-poziva za komunikaciju sa kabinskim osobljem i kontrola temperature i nivoa osvetljenosti u apartmanu.

Predstavljanje novog Emirates-ovog proizvoda koincidira sa predstavljanjem novih luksuznih apartmana u avionima Airbus A380 njegovog azijskog konkurenta, Singapore Airlines-a.

Kao deo renoviranja svoje flote Boeing 777, Emirates unapređuje i ekonomsku i biznis klasu u ovim avionima.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO