EMIR LOTINAC demantuje da je namjestio meč protiv Crvene zvezde

Kapiten srbijanskog prvoligaša Novi Pazar Emir Lotinac prilično je oštro reagovao na insinuacije pojedinaca da je učestvovao u namještanju fudbalskog meča koji je Crvena zvezda minulog vikenda na “Marakani” riješila u svoju korist sa 5:1.

emir lotinac

Lotinac će podnijeti krivične prijave protiv pojedinaca iz uprave kluba i nekih internet stranica.

“Zbog očajne igre i poraza spreman sam kao kapiten Novog Pazara prvi da odgovaram, da me kritikuju, napadaju i da na neki način opravdano verbalno iskale bijes na meni, pa tek onda na saigračima i treneru. Da mi neko udari na čast, poštenje i obraz, ipak to neću dozvoliti makar nikada više i ne zaigrao fudbal. Desi se poraz od Crvene zvezde, jedan loš dan, loša igra, katastrofalna utakmica po nas i sve se okrene preko noći”, rekao je Lotinac.

Kapiten Novopazaraca ovih dana pokušava da sazna ko je osoba iz uprave kluba koja je lansirala priču o namještanju meča na “Marakani”.

“Naravno, neću kukati nad svojom sudbinom, jer sam već pokrenuo krivične prijave protiv nekih internet blogova i stranica i jednog lokalnog elektronskog medija koji su različitim insinuacijama doprinjeli i raspirivali sumnju u mene. Ovih dana tragam za osobom iz uprave Novog Pazara koje je sličnu insinuaciju i laž lansirala iz kluba i protiv te osobe ću podnijeti krivičnu prijavu. Uporan sam u nastojanju da idem do kraja i riješim ovu mučnu situaciju makar me to koštalo da više ne zaigram fudbal koji najviše volim na svijetu”, rekao je Emir Lotinac.

kurir

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO