Predstavnici Humanitarne organizacije ”Hasene” uručili su elektormotorna kolica Mimozi Jerliju, koja je na trajnom smeštaju u Novopazarskoj Banji već 36 godina. Ova humanitarna organizacija i ranije je obezbeđivala slične donacije koje olakšavaju život invalidinim licima.

Osmeh na licu tridesetosmogodišnje Mimoze Jerliju govori više od reči, što potvrđuje da su elektromotorna kolica otišla u prave ruke. Punih 36 godina Novopazarska banja je Mimozin dom. Tu živi od svoje druge godine.

”Dugo sam očekivala ovakav poklon. Baš mi puno znači”, kaže Mimoza, beskrajno zahvaljujući donatorima iz Humanitarne organizacije ”Hasene”.

Za Humanitarnu organizaciju Hasene ovo nije prva donacija ovog tipa, namenjena osobama sa invaliditetom. Mnogima su i ranije pomagali i sigurni su da je njihov poklon u pravim rukama.

”Znate i sami da ova kolica nije svako u mogućnosti da priušti sebi. Nama su ovo šesta kolica koja darujemo osobama kojima su potrebna. Drago nam je što je i ovj put donacija otipla u prave ruke”, izjavila je ispred HO ”Hasene” Dženana Ibrahimović.

Optimista u duši sa verum u dobro i bolje sutra, Mimoza Jerliju uspešno prevazilazi sve životne prepreke. Svima poručuje: ”Život je borba, treba da verujemo u pobedu?”

S.Lj.

Podeli