EKSLUZIVNO:Novi Pazar napušta takmičenje

Upravni odbor FK Novi Pazar, na hitnoj sednici održanoj danas u 10h, doneo je jednoglasnu odluku o istupanju Kluba iz daljeg takmičenja. Ne želimo više da učestvujemo u potpuno neregularnom takmičenju, u kojem se unapred znaju pobednici i u kojem  sudije, po direktivama određenih ljudi I klubova odlučuju ishode mečeva.

Jučerašnja utakmica u Dobanovcima je kap koja je prelila čašu. Malo je reći da je suđenje na meču u Dobanovcima bilo katastrofalno. Domićin je bio bolji od naše ekipe ali je sigurno da ne bi došli do bodova da nije bilo pomoći sudija, za koje smo dobili informacije, od naših prijatelja, da dolaze po zadatku i da je utakmica unapred završena. Sa druge strane sudija Maksimović  oglušio se dok se skandiralo ratnom zločincu Ratku Mladiću, verovatno zbog toga što na to niko ne reagujem ni kad mu se skandira na drugim stadionima.

Sve ovo je dovoljan razlog da naš Klub istupi iz daljeg takmičenja, kako ne bi uzaludno trošio novac grada jer je  očigledno da je ulagati novac u srpski fudbal potpuni promašaj I sigurni gubitak.

Upravni odbor veruje da će Skpština na sledećem zasedanju, koje je zakazano za 8. decembar, podržati ovu odluku I da će Klub napustiti dalje takmičenje.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO