Naslovna Vijesti Ekskluzivno – Zukorlić se dvoumi oko svog ključnog principa!

Ekskluzivno – Zukorlić se dvoumi oko svog ključnog principa!

3

Novi Pazar – Kako nezvanično saznaje Sandžakhaber u pregovorima Ugljanina i Zukorlića postoji puno problema koji su na neki način riješeni, ali Ugljanin ne može da riješi odmah pitanje ujedinjenja IZ zbog čega se Zukorlić možda prihvati da taj problem ostane otvore a radi se o ključnom problemu.

Naime, Ugljanin ne želi odmah da saopšti svojim biračima da se odriče Zilkića pa je zato tražio više vremena da to učini, planirano je poslije izbora za BNV tvrdi naš dobroobavješteni izvor.
Podsjetimo Večeras je Zilkić poručio da podržava Ugljanina što možda znači da su se dogovorili. Ukoliko Zukorlić prihvati taj kompromis biće pak razočarane njegove pristalice kod kojih je vjersko jedinstvo na prvom mjestu.

3 KOMENTARA

  1. vi iz sdp tj. drzavne bezbednosti pukoste zbog ovog bosnjackog pomirenja, vidi se da ste sve ove godine proizvodili zlo i ziveli od zla… vi ste opcija zla

  2. Nista ne kontam, Ugljanin sa Zukorlicem, Ugljanin sa Zilkicem, ‘bice razocarane njegove pristalice’. Jel ovo namjerno zakukuljeno ili nam fali malo vjestine pisanja.

  3. Stvarno mi nije jasno sta je ovdje neobicno ! Stranka SDA je politicka stranka koja podrzava Bosnjake i njeni predstavnici su (STO JE POTPUNO ISPRAVNO I PRAVILNO ) prisustvovali ispracaju obije grupe Hadzija ! U normali to je kao kad jedan covjek ode da obavi namaz u dvije dzamije (u jednu je imam koji je na platnom spisku zukorlica a u drugoj Zilkica ! NEKA JE HAIRLI I DA IM ALLAH UKABULI SVIM HADZIJAMA KOJI PUTUJU NA HADZ NEZAVISNO KOJI IM BIO VODJA PUTA !

Comments are closed.

Exit mobile version