Subota, 21 Maja, 2022
NaslovnaVijestiEkskluzivno - Zukorlić nije bio pozvan na konferenciju islamskih zajednica u Tirani!...

Ekskluzivno – Zukorlić nije bio pozvan na konferenciju islamskih zajednica u Tirani! Njegovi mediji lažu.

Na Konferenciji Islamskih zajednica, održanoj u Tirani, je izražena želja da na sljedećoj Konferenciji prisustvuje i Sandžak sa svojim muftijom. Nigdje se Muamer Zukorlic nije spomenuo. O čemu se zapravo radi?

 MUAMER ZUKORLIĆ
MUAMER ZUKORLIĆ

Ove godine sa razlogom jedino nisu pozvani Muamer Zukorlić i Adem Zilkić da prisutvuju Konferenciji Islamskih zajednica. Muamera to toliko boli da počinje da kroz medije prosipa laži, koje elhamdulillah narod raspoznaje.

Danas je na stranici jednog elektronskog medija koji je pod direktnom kontrolom Muamera Zukorlića objavljena vijest u kojoj, između ostalog, stoji da je na Konferenciji Islamskih zajednica izražena zelja da na sljedećoj Konferenciji prisustvuje Muamer Zukorlić, citiram “Želja nam je da naredni put prisustvuje i muftija Zukorlić”.

To je gnusna laž u kojoj i sami sebe hvataju Muamerovi poltroni.
Na stranici istog elektronskog medija piše da su učesnici Konferencije izrazili želju da na sljedećoj Konferenciji prisutvuje Sandžak sa svojim muftijom, a gdje se zapravo nigdje ne spominje Muamer Zukorlić, već muftija, a koji će inšAllah biti muftija ujedinjenih muslimana. Citiram: “Želimo da na sljedećoj Konferenciji i Sandžak učestvuje sa svojim muftijom.”. Kao što vidimo iz prikazanih materijalnih dokaza, nigdje se Muamer Zukorlić ne spominje.

Jad i bijeda. Ne pokušavajte da oživite čovjeka koji je autoritet u narodu davnih dana izgubio. Tome svjedoči prethodni skup

RELATED ARTICLES

9 KOMENTARA

  • Hamurabijev zakon, a obrazovani znaju i zašto! Tačno je da ima neprijatelje i to šestocifren broj i ja sam njegov neprijatelj jer je na moj hleb uzvratio kamenom, jer nije na strani siromašnih i nejakih, jer mrzi savkoga ko je objavio bar jedan naučni rad, jer ga stid svog porekla, jer ga stid svog amidže koji jadničak živi izolovan zato što je gluha osoba, jer uzme a ne zahvali, jer nešto malo da a galami na trideset mikrofona kako je dobro delo učinio, jer još mnoooooogo toga i sam Hamurabi bi se postideo!

 1. Šta je tu EXLUZIVNO ???? Muamer je EXXXLUZIVAN od rođenja manji kad je bio hajao je da Bomba, to su ispovesti njegovih školskih drugova.

 2. hvala Allahu sto imamo vas pa nam otvarate oci i prenosite samo istinu,stabi mi bez vas!

  • Eto, 100 godina živi 100 godina se uči … da nije ovog novog habera te i meni oči otvori, ja bih umro i ne bi ni znao koliko je Muamer loš, kriminalac,nemoralan čovek, da se stidi porekla, kakav mu je amidza, da je od malena želeo da bude atomska bomba (možda je, mangup i uspeo?) itd…
   Mislim da vam disciplina pljuvanja po liku i delu verskog vodje ide baš dobro. Samo tako nastavite !
   Nije lak put do dzehenema, i to treba da se zasluži !!!

   • Nije sigurno, ali Muamer krupnim korakom grabi ka tom istom Džehenemu, naljet ga bilo, LAŽOVČINA …

 3. Istina polako izlazi na vidjelo. Svi ce insaAllah videti kakav je to gad. Od davnih dana se on bavi kriminalnim radnjama, a uskoro ce se mozda javnosti prikazati i zasto. Na sastanku su predstavnici muslimana Balkana izrazili zelju da na sledecoj konferenciji bude prisutan predstavnik muslimana kojeg ce obe strane prihvatati. Allah ih ponizava njihovim lazima. Da nije zalosno bilo bi smijesno.

 4. muamer zukorlic , eh kakavo je to razocarenje, nemorala covek, lazov, provereno ! da ne obnasa javnu funkciju ned bih ovo govorila, ali posto ima javnu funkciju svedocim da je to kvaran tip, vrlo

 5. A sto bi ga i zvalo imalo je dovoljno prestavnika iz sandzaka i bez njega svatili su najzad da on radi samo za svoju korist

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO