Naslovna Sandžak Novi Pazar Ekskluzivno – Mujović kupio odbornike uz pomoć jednog sandžačkog tajkuna! (video)

Ekskluzivno – Mujović kupio odbornike uz pomoć jednog sandžačkog tajkuna! (video)

Sjenica – Korumpirani predsjednik opštine Hazbo Mujović protiv koga se u novopazarskom turžilaštvu vodi više istraga zbog neodgovornog obnašanja funkcije otišao je korak dalje pa je u strahu da ne izgubi fotelju zatražio pomoć jednog od najjacih sandžačkih tajkuna!

Kako tvrdi naš dobroobavješteni izvor Mujović se sa tajkunom sastao više puta u prethodna dva dana a cilj ove dvojice je bio da “po svaku cijenu održe na vlasti SDA u Sjenici jer su zajedno umiješani u pronevjere”. Tajkun je omogućio  kupovinu dva odbornika iz redova BDZ Sandžaka i SDP jer je preko svojih rođačkih veza došao do njih.

Naš izvor dodaje da se radi o jednom od najvećih tajkuna u Sandžaku koga prijatelji zovu “komercijalista” a već dvadeset godina uspješno uz pomoć velikih finansijskih sredstava ulagajući u beogradske partije opstaje u poslu.

Mnogo je špekulacija o zlozpotrebama SDA i kancelarije koju predvodi Sulejman Ugljanin prethodnih pet godina. Podsjećamo i na audio snimak koji je ekskluzivno objavio Sandžakhaber a koji do tančina raskrinkava kako SDA nepravedno i zloupotrebama deli Junice koje dodeljuje Vlada republike Srbije i tako poštene građane koji imaju više bodova ostavlja bez donacija a sredstva dobijaju “zasluženi”.

Audio sinmak na kojem govori predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović na komisiji za dodelu junica i kaže da junice neće dobiti oni koji imaju dovoljno bodova već oni koji su zaslužni u nekom prethodnom periodu.

 

Podsjetimo i sam ministar Pravde Nikola Selaković prilikom posjete Pešteru rekao je  da je država pokrenula postupke protiv lica koja su odgovorna za nerapvnopravnu dodelu 250 steonih junica na područiju opštine Sjenica i da će svi biti procesuirani!

 

“Ako je došlo do toga da ćemo meriti ko će dobiti stoku, matičena grla, ko će dobiti sredstva za podizanje plastenika, ko će dobiti sredstva iz određenih tela koja se bave ravnomernim regionalnim razvojem onda je to dokaz koliko je korupcija sistemska bolest

 

Exit mobile version