Muftija Muamer Zukorlić nam uskoro priredjuje novo iznenađenje! Ahmediju na glavu i pravac na Yamahu R6!

 

Mufty R6
Već je postao atrakcija
Mladi se fotografišu kraj njega

Ekipa Sandzakhabera je danas posetila prostorije IZ u Srbiji sa ciljem da zakaže intervju. Dok smo čekali da nas prime zvaničnici IZ u Srbiji stigla je šlep služba i parkirala Yamahu R6 sa natpisom MUFTY. 

U mesihatu IZ u Srbiji vlada velika radost. Vozni park je pojačan novim vozilom tj motorom neophodnim za brze operacije kriznog štaba i izbegavanje gužvi u saobraćaju.

Kako smo svedoci lošeg vremena i kiše, ostaje nam da čekamo sunce i vidimo Muftiju kako vozi R6. Zbližavanje Sulejmana Ugljanina i Muamera Zukorlića će nam možda pomoći tako što će Sulejman Ugljanin naručiti lijepo vreme.

12 KOMENTARA

 1. Vala mu jes jos to ostalo.da se vozi na smorski motor 🙂 sve drugo nam je priredio….vala jos taj cirkuz da vidimo 🙂

 2. Kako genijalan potez Muftije. Dosli ste da vidite nesto, eto , on vam je dao da imate o cemu da pisete. Koja ozbiljnost, kakva novinarska genijalnost.

 3. a kaciga nema za onoliku glavu tako da ce siskice da se palahaju na vetar a morace i repove da pusci hheheheheheee

 4. Ja ne mogu da verujem!

  Bas me zanima da li ce policija da mu racuna hediju kao kacigu?! :))
  Da li je i motor razlog sto je on protiv odlaska mladica u Siriju? Kako da on ode u dzihad kad u NP ima sve blagodati ovog sveta.

  • Pa ti budi hrabar i idi u dzihat Muftija koliko znam ne moze branit nikom da ide a ti uz to mozes i Lijepi DZENET zaradit ako ides stvarno u ime Allaha a ne radi naroda koji ce rec da si hrabar:P:P:P

 5. Sada cete ucineti dobro delo s ovim, nekom ce ZukORLJANIN da pokloni ova motor i bice ta neko ga kupio i ovi na ovom sajtu lazu,jer ko ono ispast ce to nije ZukORLJANOV motor,nego nekog drugog.Cak ce se javno i obratiti da kaze da je taj neko kupija ova motor,samo da se neobistini da je muftin.

 6. Dok toliko nase brace i sestara gladuje,ne mogu djecu slati na skolovanje jer nemaju srestava,ON se rahatise ……..a sto je najveca Günaon ima toliko pristalica i istomisljenika…..Sramota.Pitam se jedno.Tko je ON,i zasluzuje li on da da bude celnik nase casne Vjere?Sramotnik

Comments are closed.