Utorak, 9 Avgusta, 2022
NaslovnaSandžakNovi PazarEKSKLUZIVNO! KASIM MUŠIĆ NOVI DIREKTOR ZDRAVSTVENOG CENTRA NOVI PAZAR

EKSKLUZIVNO! KASIM MUŠIĆ NOVI DIREKTOR ZDRAVSTVENOG CENTRA NOVI PAZAR

Kako nezvanicno saznajemo dr. Kasim Mušić biće novi direktor Zdravstvenog centra u Novom Pazaru.
Dosadašnji direktor Mirsad Djerlek biće smenjen u narednom periodu zbog izuzetno lošeg rukovodjenja Zdravstvenim centrom.

Sve učestalije svadje cak i tuče medicinskog osoblja unutar Zdravstvenog centra, ogromne pritužbe gradjana na njegov rad i loše kadrovanje unutar bolnice samo su neki od razloga zašto će Djerlek u narednom periodu biti smenjen.

Kako saznajemo jedna od glavnih tačaka sporazuma izmedju SNS-a Aleksandra Vučića i SDP-a Rasima Ljajića je ta da upravo mesto direktora Zdravstvenog centra u Novom Pazaru pripadne SDP-u.

RELATED ARTICLES

16 KOMENTARA

  1. Jos jedan dokaz da lazete!! Ne mozete da priznate uspeh!! Neka je sa hairom dr. Mirsadu Đerleku i ako Bogda jos uspesniji da bude. Da ga Allaah sacuva.

  2. Odlican izbor, i u ranijem mandatu kada je dr Music bio direktor, najvise je ucinio i uradio za zdravstveni centar, neka je sa srecom !

  3. Nije im dosta bila bolnica i zaposljavanja, pa bi da se i u tazbinu umijesaju. Eto, posto sigurno ili malo ljudi zna ili zna pogresnu pricu, Djerlekova zena i njena sestra vec duze vremena se sude sa bracom oko imovine. Zele sve da ugrabe pa ne biraju sredstva. U tu imovinu su i kuce u kojoj braca zive. Pa su eto jednom od brace natovarile sve sto moze da se natovari. Da je jednu sestru udario, sto naravno nije tacno. Dovele lekare, korumpirane iz bolnice da svedoce kako je jedna od sestara imala teske telesne povrede. Bratu u Sudu nisu dali ni da prica dovoljno jer je on “okrivljeni”. Duga mnogo duga prica… Ali samo da Vam skrenem paznju koliko korupcije u svim nasim institucijama i ucena. Kakav moras biti da bi ti merak bilo da brata strpas u zatvor. Eto toliko o tom krugu. Iz Katastera, u kojem inace radi muz “neduzne” sestre, stizala su dokumenta, koja su kasnije ponistavana jer su stizala na ime mrtvog oca… Zar su pare toliko zaludele coveka ? Malo im pozicije do kojih su dosli upravo zahvaljujuci rahmetli tastu ( ocu ), pa zele da obezbede decu, kako vec pricaju, sa tom njegovom imovinom. Allah dz.s. da pomogne svima, kako je vreme doslo.

  4. Samo napred, smenite jos ovog coveka i stvorite sebi jos jedan izvor novca, putem rodbinnskog i zaposljavanja partiskog osoblja, pristalice zubin potok raska uzmite po par hilada eura niko nece cut kao i pre sto ste radili…

  5. Ne nasedajte dragi sugradjani na jos jedan podmukli trik Rasima Ljajica,Djerlek je smenjen smisljeno,sad ce on na izborima pokupiti nezadovoljno biracko tijelo i ponovo ga kroz odbornicka mesta vratiti Rasimu.
    On je sano jedan obi;an satelit Rasima Ljajica i drzavne bezbednosti preko Milomira Premovica savetnika u MUP-u Srbije,koga Djerlek u telefonskoj komunikaciji naziva TATOM a po kojem je porodica Djerlek svojoj privatnoj firmi dala ime PREMIJA, yapamtite da ovde nista nije slucajno.
    zIVI BILI PA VIDELI

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO