Petak, 30 Septembra, 2022
NaslovnaVijestiHronikaEKSKLUZIVNO: Identifikovana lica koja su oskrnavila tablu Aćifa efendije

EKSKLUZIVNO: Identifikovana lica koja su oskrnavila tablu Aćifa efendije

TablaAcifisarana

Kako nezvanično saznajemo, Policijska uprava Novi Pazar je identifikovalja lica koja su oskrnavila tablu Aćifa efendije u Novom Pazaru.

Kamere sa susednih lokala su snimile nemili dogadjaj. Identifikovani su počinioci, i u najkraćem roku će biti privedeni pravdi.

Na snimku se jasno vide  dve osobe, aktivisti SDA bliski Sulejmanu Ugljaninu, kako izlaze iz pasaža nove lučne zgrade i plavim sprejom skrnave tablu Aćifa efendije.

Na tabli se vide slova koja asociraju na ime SULJO (crvenim tragom ukazano na fotografiji br.1).

Da je scenario unapred pripremljen, dokazuje i hitno sredjivanje table i izjave za medije predstavnika SDA Sulejmana Ugljanina! 

Zašto se ovakve stvari dešavaju Novom Pazaru?

Zašto SDA sama stvara nemile događaje?

Da li je potrebno skrnaviti tablu da bi se pokupili sitni politički poeni?

 

Više o ovoj temi ćemo pisati nakon zvaničnog izveštaja Policijske uprave Novi Pazar.

TablaAcifisarana

 

RELATED ARTICLES

4 KOMENTARA

  1. Ovo je dno dna….. ovo je kraj Ugljanina… Nadam se da ce posle ovoga oni koji ga slepo slede otvoriti oci.

    • Otvori ti oci, ne gledaj Mehovim ocima i ne veruj lazima, bice te sramota sto ovo pises kad se otkrije istina, a vec jeste

  2. Ovo samo idiot ne moze ukapirati da uopste nema veze sa imenom Sulejmana Ugljanina, a vi sto sami namecete i montirate slike, i na taj nacin pokusavate da skinete ljagu sa vaseg obraza, tj ljagu sa istinskih pocinioca ovog nemilog dogadjaja ( aktivista SDP-a ), treba prvo da se bojite Allaha ako sebe smatrate muslimanima.. Istina ce kad tad isplivati na povrsinu,a Allah najbolje zna..

  3. haha kako ste glupi vi koji ste ovo pisali,pa ako su iz sda zasto bi pisali suljo..pisali bi rasim ili muftija.sdp.bdz ..milan goran hahah

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO