Ekskluzivno: Adnan Ganić jedina žrtva sukoba u Domu kulutre, ogorčen na SDA zbog laži i izmišljotina prešao u SDP!

ČUDO NEVIDJENO!!!SDA organizuje protest povodom sedam godina od “pokušaja atentata na Ugljanina”.
Nikakvog pokušaja, a kamoli atentata nije bilo. Nažalost, u opštem haosu, koji su napravile pristalice SDA, ranjen je jedan čovek Adnan Ganić. Tada je bio čan SDA, a sada je član SDP.

Prešao je kod Ljajića, kaže, jer je bio revoltiran Ugljaninovim pričama o navodnom atentatu na njega, a jedina žrtva tog sukoba je zapravo bio Ganić koji se zbog svega što se dešava i laži koja se servira narodu odlučio da napusti SDA.

Te večeri haos je napravio upravo Ugljanin koji je pokušao da ponovo zauzme prostorije Doma kulture u Novom Pazaru a koje su na kriminalam način oteli od Doma kulture dok su bili na vlasti.

Celu harangu predvodio je Ugljanin koji je ceo dogadjaj i režirao a povredjeni Ganić koji je i jedina žrtva sukoba pristalica SDA da gradskim obezbedjenjem nije više mogao da podnese sve što se narodu servira, jer, realno opasnoati po Ugljanina nije ni bilo već je jedina žrtva upravo on.

Medjutim, danas Ugljanin to sve koristi kako bi organizovao nekakve proteste i predstavio sebe kao žrtvu a jedina žrtva je bio Ganić koji je sada član SDP.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO