Utorak, 9 Avgusta, 2022
NaslovnaSandžakNovi PazarDžudžo podržao listu “Za bošnjačko jedinstvo”

Džudžo podržao listu “Za bošnjačko jedinstvo”

Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) u tehničkom mandatu Esad Džudžo podržao je danas formiranje liste “Za bošnjačko jedinstvo” na čijem čelu je lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin.

“Ovaj saziv BNV snažno podržava formiranje izborne liste “Za bošnjačko jedinstvo”, kao i proces objednjinjavanja Islamske zajednice na području Srbije i poziva verske poglavare na dijalog koji bi doveo do obostrano zadovoljavajućeg rešenja, a u interesu svih vernika”, saopštio je Džudžo.

On je istakao i da, ukoliko dođe do formiranja liste “Za bošnjačko jedinstvo”, “Bošnjačka lista”, koja je učestvovala na izborima 2010. godine i na čijem je on bio čelu, neće učestvovati na predstojećim izborima za nacionalne savete.

“U tom slučaju svoje najkvalitetnije kadrove kandidovaćemo za listu “Za bošnjačko jedinstvo”, dodaje se u saopštenju.

Džudžo je još jednom pozvao sve Bošnjake da provere da li su upisani u poseban birački spisak i, ukoliko nisu, da to učine u lokalnoj samoupravi.

RELATED ARTICLES

2 KOMENTARA

  1. Dzudzo je prethodno oterao sve iz njegovog vijeca – dr Skrijelja i sve druge (necu da pominjem Rebronju jer je on u tom vijecu bio veoma malo). Koliko cujem na listi za odstrel je i onaj Baltic iz Sjenice, a ne svidja mu se cak ni njegov dugogodisnji saradnik i bivsi drzavni sekretar Fijuljanin.

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO