Džeremi Klarkson se u novembru vraća na male ekrane

355
British television presenter Jeremy Clarkson leaves his home in London March 24, 2015. Nearly 450,000 fans from around the world have backed a petition calling for Clarkson to be reinstated to his job hosting the "Top Gear" motoring show after the BBC suspended him following a "fracas" with a producer. REUTERS/Peter Nicholls

Nove zajedljive kometare o automobilima popularnog voditelja Džeremija Klarksona i drugara, gledaoci će moći da vide 18. novembra, preneo je BBC.

Nova emisije “The Grand Tour”, Klarksona, Džejmsa Meja i Ričarda Hamonda biće dostupna na Amazonu. Prva epizoda će trajati 70 minuta i biće delom snimljena u Kaliforniji sledećeg meseca, a lokacije drugih epizoda još uvek nisu poznate gledaocima. Epizode će moći da se vide preko Amazona svakog petka u naredna tri meseca.

Bivši voditelji emisije “Top Gear” snimaju za Amazon, pošto je Klarkson prošle godine otpušten sa BBC-a jer je udario producenta.

Britanski tabloid “San” objavio je da će holivudske zvezde Šarliz Teron i Met Dejmon biti gosti u prvoj sezoni.

“Klijenti su želeli nestrpljivo da saznaju kada će moći da gledaju svoj omiljenu ekipu na ekranima, tako da smo veoma uzbuđeni da objavimo datum premijere jedne od najočekivanje emisije u svetu 2016. godine”, rekao je zamenik direktora Amazona Džej Marin.

Producent “Grand tura” Endi Vilijams rekao je da Klarkson, Mej i Hamond “voleli ih ili mrzeli, i dalje rade po svom”.

Vilijams je odbacio navode medija da svaka epizoda ima budžet od pet miliona evra.

Studijske scene su snimane u džinovskom šatoru koji se s ekipom seli po svetu. Već je bio postavljen u Johanesburgu, a u Kalifroniji će biti viđen na početku snimanja.

izvor: N1