Naslovna Sport Odbojka Dvorana “Pendik” će spremno dočekati finale Kupa Srbije

Dvorana “Pendik” će spremno dočekati finale Kupa Srbije

Odbojka

 

Manje od tri nedelje ostalo je do početka finalnog turnira Kupa Srbije za odbojkaše koji će biti održan u Novom Pazaru.
Prethodnih dana dvoranu Pendik su obišli predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije I RTS-a koji će direktno prenositi mečeve finala Kupa. Prema rečima Čedomira Nedeljkovića, komesara takmičenja Super I Prve odbojkaške lige Srbije dvorana Pendik je skoro spremna I da nedeostaju još neke sitnice koje će do 23. Februara I prve utakmice biti gotove.

“Sigurna sam da će sve biti završeno do prvog meča Novi Pazar-Crvena Zvezda. Neke stvari ćemo pozajmiti što je skroz normalno kada su ovakva takmičenja u pitanju,a ostalo će ljudi iz dvorane završiti u roku” – rekao je Nedeljković. Najviše radnih zadataka ljudima u “Pendiku” dali su iz RTS-a.

“ Treba da sredimo osvetljenje, neke sitnice vezane za struju, ali sam siguran da su tri nedelje dovoljne da sve skockamo” – rekao je enes Pljakić, direktor dvorane “Pendik”.

Ono što se za sada zna je da će ekipe u Novi Pazar stići 22. februara kada će odraditi I prve treninge. Prvi meč je na program u subotu od 15:30h, kada će Novi Pazar odmeriti snage sa Crvenom Zvezdom. Ovaj meč direktno će prenositi RTS, kao i sutrašnji finalni meč od 18h. U drugom polufinalu sastaće se Radnički (KG) I Vojvodina NS.

Exit mobile version