Naslovna Sandžak Novi Pazar Dve nove škole spremne za đake

Dve nove škole spremne za đake

Novi Pazar – Nova školska godina počinje u ponedeljak, 1.septembra. Novopazarske škole su spremne da dočekaju učenike, a pve školske godine počinju sa radom i dve novoizgrađene škole.

OŠ ‘’Ćamil Sijarić’’ i OŠ ‘’Meša Selimović’’. Obe novove škole, nakon što se predhodnih dana intenzivno radilo na njihovom opremanju, u ponedeljak će spremno primiti đake, potvrdili su, gostujući u Dnevniku, direktori škola, Hajradin Selimović i Veroljub Stašević.

Otvaranjem novih škola, Novi Pazar, kao najmlađi grad u Evropi, u značajnoj meri ublažava problem rada u tri smene, što će, kako se očekuje, uticati i na unapređenje kvaliteta nastave.

Gostujući u Dnevniku, direktori novoizgrađenih škola, Hajradin Selimović I Veroljub Stašević, pozvali su đake svih razreda da, zajedno sa svojim roditeljima, dođu u ponedeljak u 11 sati I obiđu novoizgrađene savremene školske objekte, u kojima će imati zadovoljstvo da, po najsavremenijim standardima pohađaju nastavu, kao I da prisustvuju svečanom otvaranju, koje je predviđeno takođe u ponedeljak u 12 sati.

Exit mobile version