Naslovna Vijesti Svijet DRAGULJ TURSKE RIVIJERE – REGNUM CARYA GOLF & SPA

DRAGULJ TURSKE RIVIJERE – REGNUM CARYA GOLF & SPA

TRAVIO LOGO

Ako kojim slučajem odlučite da posetite ovaj bajkoviti deo Turske, mi vam savetujemo da odsednete u All-inclusive luksuznom odmaralištu Regnum Carya Golf & Spa Resort, koji se nalazi u blizini čuvenog letovališta Antalija.

Ovo odmaralište izgleda kao idealan izbor, iako ga veoma lako možete pomešati sa malenim gradom, koji je savršeno opremljen pogodnostima i opcijama za zabavu. 538 predivnih smeštajnih jedinica raštrkane su po površini ovog odmarališta, sa WiFi internetom, HD TV setovima i prostranim kupatilima.

Sama lokacija ovog odmarališta izgleda u najmanju ruku neverovatno, a iskustvo koje ćete tu doživeti je podjednako posebno. Ovde ćete naići na akva park, privatnu plažu, park za avanture, školu tenisa, Chelsea FC školu fudbala i golf teren, kao i izobilje aktivnosti na vodi.

Noćni klub i osam barova daju vam sasvim dovoljno opcija za uživanje tokom noći, dok će se šest restorana pobrinuti za vaša nepca asortimanom klasičnih turskih specijaliteta, a tu su i razne varijacije čuvenih internacionalnih kuhinja.

Ono što je najbolje u ovom odmaralištu je neverovatni Greendor Spa & Wellness centar koji će vas oduševiti nakon prvog koraka u njegov prostor. Ovde možete isprobrati razne prirodne i organske tretmane, nezaobilazno tursko kupatilo, saunu i ledenu sobu. Izbor je na vama!

Exit mobile version