Naslovna Sandžak Novi Pazar Dragolovčanin: Krećemo u nove infrastrukturne projekte, radićemo dok god vreme bude dozvoljavalo!...

Dragolovčanin: Krećemo u nove infrastrukturne projekte, radićemo dok god vreme bude dozvoljavalo! Video

Novi Pazar – Lepo vreme u novembru omogućilo je produžetak građevinske sezone pa Novi Pazar nastavlja da bude jedno od najvećih gradilišta u Srbiji. Obilazeći radove na izgradnji kanalizacije i vodovoda u Selakovcu i Svojboru pomoćnik gradonačelnika Muzafer Dragolovčanin najavio je nove projekte do kraja godine i na proleće.

 Novi projekti dok traje građevinska sezona

 
U ovom trenutku radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži odvijaju se na devet lokacija u gradu, u isto toliko ulica, a samo u Selakovcu u dve ulice. Izgradnja kanalizacione mreže i kolektora bitna je i za nove objekte na Dojeviću – novu školu i obdanište. Danas je radove obišao pomoćnik gradonačelnika Muzafer Dragolovčanin sa saradnicima.
Građani su zadovoljni projektima koji rešavaju njihova najbitnija životna pitanja i zahvaljuju gradskim vlastima koje su ispoštovale sve napravljene dogovore.
U Svojboru, drugoj lokaciji na drugom kraju grada, koju je obišao pomoćnik gradonačelnika Muzafer Dragolovčanin, slika je ista. Mašine bruje a meštani ne skrivaju zadovoljstvo što su i njihovi problem došli na red za rešavanje.
Dragolovčanin je najavio i neke druge projekte. Za pet-šest dana počinje gradnja mosta na reci Raški preko puta zgrade Lepa Brena – investicija vredna preko 20 miliona dinara, raspisan je novi tender za nastavak izgradnje atletskog stadiona, u decembru se završava tender za radove na uređenju korita reka Raška i Trnavica vredan 3 miliona evra. Građevinska sezona se nastavlja sve dok to vreme dozvoli, a građani će još brže doći do rešenja nekih svojih infrastrukturnih problema dogovorom sa komšijama i blagovremenim rešavanjem imovinsko-pravnih odnosa na lokacijama.

Exit mobile version