Drač: U kontejneru sa hranom pronađeno 7 kilograma kokaina

DRAČ – U najvećoj albanskoj pomorskoj luci Draču, u jednom kontejneru sa smrznutim plodovima mora koji je stigao iz Ekvadora, pronađeno je i zaplenjeno sedam kilograma kokaina.

“Nakon digitalne carinske provere u delu ventilacionog sistema kontejnera pronađeno je nekoliko paketa sa kokainom ukupne težine oko sedam kilograma i jedan GPS uređaj. Droga, koja je bila sakrivena u kontejneru sa smrznutim morskim plodovima koje je iz Ekvadora u Albaniju poslala kompanija Fish Co. Tirana, zaplenjena je kao meterijalni dokaz”, navodi se u saopštenju albanske policije, prenose makedonski mediji.

Inspektori odeljenja za borbu protiv narkotika policije u Draču, uhapsili su građanina Drača D.D. (35), odgovorno lice kompanije Fish Co. Tirana.

Pripadnici uprave kriminalističke policije u Draču otkrili su tokom jula ove godine ukupno 26 kilograma kokaina u tri pošiljke kompanije Alba egzotik fruits i uhapsili direktora te kompanije Bajrona Gumenija, dok se za njegovim saučesnikom Eduartom Dautijem i dalje traga.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO